Виховуючи свою дитину, ти виховуєш себе.

— Василь Сухомлинський

Участь в олімпіаді

На сьогодні найпопулярнішим та дієвим методом роботи виявлення підтримки та розвитку обдарованих дітей є проведення конкурсів та олімпіад — від районних до всеукраїнських.

 

 Олімпіада — це конкурс, у якому переможцями стають найсильніші, а інші учасники збагачуються новими знаннями і здобувають необхідний досвід. Олімпіада — це «свято», на якому сяють яскраві ідеї і красиві судження, це можливість виявити свій талант. Цінність її — в  спрямованості на раціональне та самостійне розв’язання  завдань.

 

Відповідно до Наказу МОН України від 31.10.17р. № 1435 «Про проведення Всеукраїнських олімпіад та конкурсів серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста у 2017/2018  навчальному році» в нашому навчальному закладі, традиційно, в І семестрі проходить перший тур предметних олімпіад. За їх результатами ми готуємо учасників для наступних обласних етапів.

 

Із метою виявлення, відбору та підтримки обдарованої студентської молоді, розвитку та реалізації здібностей студентів, стимулювання творчої праці студентів, педагогічних працівників, сприяння утвердженню державного статусу української мови 22 лютого 2018 року на базі ДВНЗ «Олександрійський політехнічний коледж» (м.Олександрія) відбувся обласний (ІІ етап) VІІІ Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів І-ІІ рівнів акредитації Кіровоградської області.

 

В ньому взяла участь наша студентка ІІ курсу відділення «Землевпорядкування»  Бенч Тетяна, яку підготувала викладач української мови та літератури Чорна Світлана Миколаївна. Тетяна показала один із кращих  результатів та отримала подяку. Позитивні відгуки про свою педагогічну роботу від обласного методичного о’бєднання викладачів української мови та літератури ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Кіровоградської області отримала і наш викладач Чорна С.М.

 

Ми не зупиняємося на досягнутому – тільки вперед!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up