За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси, то оддасте.

— Тарас Шевченко

День відкритих дверей

23 лютого 2018 року наш навчальний заклад привітно відкрив двері для майбутніх абітурієнтів –  учнів 9 – 11 класів міських та районних шкіл,  їхніх батьків і вчителів. Для гостей була організована екскурсія  по навчальному закладу та до музейної кімнати  коледжу. Вони мали можливість ознайомитись із матеріально-технічною базою коледжу. Всі охочі могли оглянути навчальні кабінети, бібліотеку. Гідами виступили Бадиця С.М. та студентки відділення «Землевпорядкування» – Надія Климчук і Юлія Смоквина.

 

В актовій залі коледжу гостей привітав директор навчального закладу Чорний О.В., який  ознайомив гостей  із  спеціальностями,  затребуваними на ринку праці,  та можливостями продовження навчання у вищих навчальних закладах ІІІ-ІУ рівня акредитації. Всі присутні мали змогу переглянути відеоінформацію про навчальний заклад, умови навчання, проходження навчальних практик та проживання в гуртожитку.

Викладач спецдисципліни «Геодезія» БондаревськаТ.Г. продемонструвала прилади, обладнання та інвентар, необхідні для роботи   майбутнім спеціалістам.

 

Учні  переглянули цікаву концертну програму, підготовлену учасниками народних аматорських колективів «Натхнення» та «Імідж», а також показовий виступ спортсменів гирьової секції коледжу.

На сам кінець зустрічі дорогих гостей пригостили смачним пирогом та узваром, приготовленим у нашій їдальні.

Всі запрошені  отримали  вичерпну  інформацію  про особливості, освітні можливості та додаткові переваги навчання в коледжі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up