Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини.

— Василь Симоненко

День знань у коледжі

   Ось і початок нового навчального року. Цей час завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. У понеділок, 4 вересня, у нашому закладі освіти пройшла лінійка з нагоди початку нового навчального року. 

   

   

   Щирі привітання, перші побажання та настанови студенти отримали від в. о. директора коледжу Піньковського Г. В. Також було визначено та нагороджено кращу студентську групу за минулий навчальний рік, нею стала група ІУ курсу відділення “Виробництво і переробка продукції рослинництва” 20А42, куратор – Чичирко Я. М. Подяки отримали найактивніші здобувачі освіти.

  

     До дружної студентської родини коледжу вливається нова хвиля першокурсників. Цього дня вони  пообіцяли добре вчитись, дотримуватись традицій навчального закладу, бути гідними громадянами України та отримали символічний  студентський квиток. У цей день хтось вперше переступив поріг нашого навчального закладу, а інший – став студентом останнього курсу. Попереду усіх нас чекає нова, барвиста і цікава сторінка життя. Нехай студентські роки, проведені у нашому коледжі, стануть для вас незабутніми і найкращими!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up