Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини.

— Василь Симоненко

Перемога в онлайн-турнірі

          З метою популяризації та формування стійкого інтересу талановитої молоді до тенденцій розвитку провідних галузей України, підвищення освітнього рівня, набуття світоглядних орієнтацій та розвитку інтелектуального потенціалу Державний біотехнологічний університет  для учнівської та студентської молоді провів онлайн-турнір “Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах”. В супереч складним умовам у заході прийняли участь 1342 учасника, це учні шкіл, ліцеїв, студенти коледжів, технікумів та училищ всіх без винятку областей України, навіть тих областей, в яких ведуться бойові дії. Така кількість бажаючих прийняти участь у заході всеукраїнського масштабу свідчить про незламність волі українського народу та його головної опори та надії – прогресивної та талановитої молоді!

    Маючи творчий студентський потенціал, Бобринецький аграрний фаховий коледж ім. В.Порика БНАУ не залишився осторонь цікавого заходу. Наш заклад освіти представила студентка ІV-А курсу відділення “Виробництво і переробка продукції рослинництва” Босик Анастасія, обравши секцію “Стратегічні польові культури України та їх господарске значення”. Виконавши вірно завдання, учасниця виборола ІІІ місце у турнірі. Вітаємо  Анастасію з призовим місцем!

     Приємно, що на високому рівні відзначили і наших колег. За вагомий внесок у розвиток освіти України та високий професіоналізм у підготовці студентів до онлайн-турніру директору ВСП “Бобринецький аграрний фаховий коледж ім.В.Порика БНАУ”  Чорному О.В. оголошено Подяку. За високий професіоналізм та якісну підготовку студента до онлайн-турніру заступник директора з навально-виховної роботи Андрєєв В.І. отримав Грамоту. Вітаємо колег та бажаємо творчого натхнення!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up