Людям не те що позакладало вуха – людям позакладало душі.

— Ліна Костенко

День Героїв

23 травня-День Героїв - Пасічнянська територіальна громада

    23 травня українське суспільство відзначає День Героїв. Поряд з історичними постатями борців за незалежність у XX столітті наразі вшановуємо сучасних героїв, які на полі бою захищали та захищають Україну від російської агресії.

     Боротьба українського народу проти російських загарбників триває. Ми вже знаємо імена та історії героїв в ході цієї кровопролитної війни. Момент гідного всеосяжного вшанування ще попереду, після остаточної перемоги над російським агресором.

      Наш заклад освіти вшанувує всіх героїв, які віддали своє життя за волю та соборність країни в російсько-українській війні. Особливо хочеться згадати та пом’янути наших колишніх студентів: випускника 2012 року відділення «Виробництво і переробка продукції рослинництва», молодшого сержанта, командира бойової машини – Бабинця Ярослава, який загинув у боях неподалік Тошківки Луганскої області та випускника 2003 року відділення «Землевпорядкування», лейтенанта Нестеренка Романа, який загинув в Ізюмському районі Харківської області. Пам’ять про них має жити вічно.

Defence of Ukraine on Twitter: "Вони назавжди залишаться в нашій пам'яті та в наших серцях! Ми завжди пам'ятатимемо Українських воїнів, які за майбутнє нашої держави, за майбутнє наших дітей віддали найдорожче своє

      Дякуємо та віддаємо шану найсміливішим синам та дочкам України, які стоять на нашому захисті, та всіх тих, хто віддав за це найцінніше – власне життя. Пам´ять про подвиг кожного з них – святий обов´язок усіх прийдешніх поколінь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up