Виховуючи свою дитину, ти виховуєш себе.

— Василь Сухомлинський

Обмін досвідом – запорука професійного розвитку

Існує три речі, які можна дивитися,

не відводячи погляду: вогонь,

вода і те як працюють інші.

(О.Генрі)

 

       Сучасний викладач – це креативна та цілеспрямована особистість. Тому, щоб всебічний розвиток та вдосконалення досягли свого апогею, йому просто необхідне спілкування та обмін досвідом зі своїми колегами. З метою удосконалення навчально – виховного процесу, підвищення педагогічної майстерності, вивчення та узагальнення позитивного досвіду, активізації викладачів в підвищенні свого фахового рівня 19 січня 2018року в Бобринецькому коледжі ім. В. Порика Білоцерківського НАУ цикловою комісією агротехнічних дисциплін було проведено засідання у формі методичних посиденьок на тему: «Досвід роботи викладачів циклової комісії агротехнічних дисциплін  Залуженко В.І. та Піднебесного О.Д.»

       В роботі засідання прийняли участь викладачі циклової комісії, методист коледжу Смоляр Я.М., завідуюча методичним кабінетом Бондаревська Т.Г. та завідуюча відділенням «Виробництво і переробка продукції рослинництва» Матійко І.А.

         Відкрила засідання голова циклової комісії агротехнічних дисциплін Залуженко В.І., яка привітала всіх присутніх зі святом Хрещенням Господнім та ознайомила з планом роботи. Тему засідання було розкрито через виступи викладачів Залуженко В.І., Піднебесного О.Д. та презентаційні матеріали.

      Викладачі Залуженко В.І. та Піднебесний О.Д. поділилися власним досвідом роботи в різних напрямках :  методичне забезпечення дисциплін, основні завдання професійної діяльності, власні трудові досягнення, участь у виставці – конкурсі «Педагогічні інновації», впровадження сучасних методів і форм роботи, які сприяють розвитку пізнавальної діяльності, позааудиторна та громадська робота.

         Завідуюча відділення «Виробництво і переробка продукції рослинництва» Матійко І.А. провела підсумки успішності на відділенні за І семестр 2017 – 2018 н.р.

         Методист коледжу Смоляр Я.М.  та завідуюча методичним кабінетом Бондаревська Т.Г. виразили вдячність виступаючим за цікавий корисний матеріал та підкреслили актуальність заходу. Засідання пройшло у теплій, дружній, доброзичливій та конструктивній атмосфері, кожен підкреслив багато корисного для себе. Учасники засідання впевнені, що такі заходи є плідними, тому що збагачують методичну скарбничку викладачів спеціальних дисциплін, розвивають їх професійну майстерність.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up