Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

— Григорій Сковорода

Випуск 2022

         30 червня у ВСП “Бобринецький аграрний фаховий коледж ім. В.Порика БНАУ” відбувся випуск молодих спеціалістів відділень “Виробництво і переробка продукції рослинництва” та “Землевпорядкування”.  Весь період  навчання наших студентів супроводжували викладачі-професіонали, які, не зважаючи на обставини, виконували свою роботу щодня. Дякуємо їм за допомогу і турботу, увагу і настанови, терпіння і чуйне ставлення. Поряд із випускниками були куратори: Винник В.О., Брошеван Т.В. та Ляшенко О.О., які вчили їх уму-розуму, раділи їхнім успіхам і підтримували в моменти невдач!  Підтримували, давали важливі поради, ділилися своїми знаннями та вміннями завідуючі відділень – Матійко І.А. та Прокопенко І.П. 

    На жаль, сьогоднішнє свято має присмак гірких сліз, пов’язаних з війною на нашій землі. Тож хочеться подякувати Богу та воїнам ЗСУ за можливість зібратися на території нашого коледжу для отримання довгоочікуванних дипломів.

      Дорогі випускники! Сьогодні ви гордо розправляєте крила! Ми пишаємося вашими зусиллями, успіхами, вашим ставленням до життя і незламним бажанням рухатися вперед! Нехай цей юний запал супроводжує вас протягом усього життя.  Залишайтеся завжди людьми! Не скупіться на посмішки та добре слово! Вірте у веселку після дощу! Вірте у перемогу життя та добра! Тримайте зв’язок з рідними! Будьте гідними громадянами своєї держави! Ми віримо в вас! Хай у нашій країні, у наших родинах, у наших серцях буде мир!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up