Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

— Григорій Сковорода

Вітаємо колег!

   

    Сучасна освіта – освіта нової епохи, епохи знань. А ключовою фігурою у створенні освітнього середовища для розвитку творчих здібностей студентів є педагог. «Лише творчий вчитель може бути джерелом успіху своїх вихованців» – писав О.В.Сухомлинський. Участь у різних фахових конкурсах сприяє розвитку винахідливості та творчого потенціалу викладача, підвищенню рівня професійної майстерності та упровадженню в освітній процес нових технологій.

   Щорічно на базі ДУ «НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ВИЩОЇ ТА ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ» проводиться Всеукраїнський конкурс «Педагогічний ОСКАР». Захід проводиться з метою вивчення та поширення інноваційних педагогічних практик, створення необхідних умов для творчого розвитку педагогічних колективів закладів фахової передвищої освіти, підвищення ефективності організації й управління освітнім процесом та забезпечення якості підготовки фахівців, сприяння зростанню професійної майстерності педагогічних працівників.

    Цього року викладачами нашого коледжу було представлено чимало робіт для участі у конкурсі «Педагогічний ОСКАР – 2022», які отримали високі бали та були занесені до Каталогу кращих робіт. 

Вітаємо викладачів – переможців

Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Педагогічний ОСКАР – 2022»

у номінації «Інновації  у створенні й упровадженні сучасних методик, форм, прийомів викладання, навчально-методичного забезпечення, національного й професійного виховання студентської молоді в умовах  викликів сьогодення»:

Мирненко Аліну Олексіївну – І місце

Залуженко Валентину Іллівну – ІІ місце

Музику Вікторію Вікторівну – ІІ місце

Матійко Інну Анатоліївну – ІІ місце

Давигору Тетяну Анатоліївну – ІІ місце

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up