Терпи, терпи — терпець тебе шліфує.

— Василь Стус

День безпечного Інтернету

      06 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day), під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Студенти нашого коледжу долучилися до всесвітніх заходів. Викладач Брошеван Тетяна Віталіївна провела для студентів групи 23А11 виховну годину на тему: «Інтимне селфі в інтеренті – жарт чи небезпечний ризик?».

      Метою заходу було: як сформувати уявлення про актуальні ризики в інтернеті, пов’язані з надсиланням власних інтимних фото; пояснити зміст поняття «секстинг» та «онлайн – грумінг»; зрозуміти наслідки секстингу та онлайн – грумінгу;  як слід діяти та де можна отримати допомогу у разі потрапляння в ситуації сексингу чи онлайн – грумінгу.

        Студенти  переглянули відеоматеріал про онлайн сексуальне насильство над дітьми (підлітками) в інтернеті (онлайн – грумінг) та у жвавому диспуті обговорили поводження підлітків у даному відео. Цікавими були думки здобувачів освіти щодо таких питань: «Чи повірите ви в щирість людини, якій для побудови романтичних стосунків важлива не ваша особистість, а саме зображення вашого оголеного тіла?»; «Як би ви відреагували на пропозицію сфотографуватися у напівоголеному (оголеному) вигляді?».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up