Людям не те що позакладало вуха – людям позакладало душі.

— Ліна Костенко

Заходи циклової комісії 201 Агрономія

     Напередодні Дня працівників сільського господарства викладачами циклової комісії спеціальності 201 Агрономія були проведені цікаві позааудиторні заходи, в яких студенти із задоволенням приймали активну участь.

   

   Тетяна ДАВИГОРА, Вікторія МУЗИКА та Інна БАДИЦЯ оформили фотозону-виставку. Лаборант відділення “Виробництво і переробка продукції рослинництва” Інна БАДИЦЯ провела майстер – клас «Виготовлення дідухів» для святкової експозиції.

 

   Студенти ІІІ та ІV курсів взяли участь у квесті «Подорож країною «Агрономія», який охопив багато дисциплін (підготували Вікторія МУЗИКА, Валентина ЗАЛУЖЕНКО, Юрій ЧЕМЕРИС).

    Ігор ТЄФТЄЄВ, при допомозі Олександра ПІДНЕБЕСНОГО та Володимира МІЧКУРА, провів навчально-пізнавальну гру «Хвала рукам, що пахнуть хлібом», у якій брали участь команди «Скажені агрономи» та «Землероби».

   Сергій ІВАНЧЕНКО змонтував відеопривітання від викладачів та студентів коледжу. Завершили заходи виховною годиною, присвяченою Дню працівників сільського господарства України, яку готували і були ведучими Аліна МИРНЕНКО та Олена ЛАНЧУКОВСЬКА. Урочиста атмосфера на мить відволікла від страшного сьогодення. Дякуємо воїнам ЗСУ за змогу працювати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up