Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

— Григорій Сковорода

Тиждень циклової комісії 193. Геодезія та землеустрій

        Із 06.03. по 13.03.2023 р.  у нашому закладі освіти проходив тиждень циклової комісії 193. Геодезія та землеустрій. Щодня в рамках тижня проводився марафон «Землевпорядні новини», під час якого студенти під керівництвом Прокопенко І.П. розглянули та обговорили важливі питання у сфері землеустрою, а саме: обов’язкове оформлення прав на земельну ділянку до 2025 року, відновлення «довоєнної» системи оформлення прав оренди сільськогосподарських земельних ділянок, форс – мажор під час війни, як підготуватися до продажу земельного  паю, доступ до державних реєстрів під час воєнного стану.

    Викладачі Бондаревська Т.Г. та Ляшенко О.О. провели для студентів І та ІІ курсу виховний захід “Дайджест професії “Землевпорядник”, під час якого ознайомили студентів із особливостями професії та познайомили з геодезичними приладами. Цікавим моментом став аукціон, на якому студенти обирали для себе професійні риси необхідні землевпоряднику.

       

      Студенти та викладачі відділення «Землеврпорядкування» цікаво та корисно провели час  за виготовленням оберегів для захисників.

 

     

       Викладачі Протасова І.М. та Романова Н.М. підготували та провели для студентів ІІІ курсу квест «Землевпорядні перегони». Команди «Господарі» та «Зевешечки» подорожували станціями, на кожній з яких виконували цікаві завдання з дисципліни “Землевпорядне проєктування”.

 

     

         Свої знання зі спеціальних землевпорядних дисциплін студенти ІІІ курсу застосували під час проведення інтелектуальної гри «Ерудити», підготованою та проведеною викладачами Неклесою Н.В. та Бондаревською Т.Г.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up