Терпи, терпи — терпець тебе шліфує.

— Василь Стус

Навчально-практична конференція

      17 листопада відбулася навчально-практична конференція “Геодзія та землеустрій в сучасних умовах” за результатами проходження виробничої технологічної практики здобувачами освіти IV курсу відділення “Землевпорядкування”. Студенти прозвітували про організацію та проходження практики в землевпорядних підприємствах та організаціях в умовах воєнного стану.
 

          Голова циклової комісії Бондаревська Т.Г. виступила з доповіддю на тему: «Практичне навчання – ключова складова освіти майбутнього фахівця – землевпорядника». Наголосивши, що саме у процесі навчальних практик відбувається найбільш інтенсивне ознайомлення з усіма аспектами майбутньої роботи фахівця землевпорядної галузі. Завідувач відділення «Землевпорядкування» Прокопенко І.П. ознайомила здобувачів освіти з питанням реформування безоплатної приватизації земель в Україні.

      Змістовно презентували свої звіти: Вєрічева А. (ТОВ «ІДПОСУ»), Ткаченко М., Ярина О., Дякова К. (ТОВ «Базис-Конект»), Протасова А. («УКРЛЕНДПРОЕКТ»), Чейпеш Я., Урсол І. (ФОП «Петрович І.І.»), Супрун Б., Горбенко В. (відділи земельних відносин та екології ОТГ).

       За період практики здобувачі освіти набули досвіду роботи за обраною професією, виконуючи в конкретному підприємстві функціональні обов’язки фахівця із землеустрою.

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up