Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

— Григорій Сковорода

Навчально-практична конференція

     20 жовтня 2022 року у ВСП «Бобринецький аграрний фаховий коледж ім. В. Порика Білоцерківського НАУ» відбулася XII навчально-практична конференція на тему: «МАЙБУТНЄ – ЗА АГРО».

    На порядку денному було розглянуто питання про організацію виробничої технологічної практики та підсумки її проходження здобувачами освіти спеціальності 201 Агрономія. Саме у процесі виробничої практики відбувається найбільш інтенсивне ознайомлення з усіма аспектами майбутньої роботи, проявляється критичне та осмислене ставлення до дисциплін, що вивчаються, формуються основи професійної самооцінки.

      За період практики здобувачі освіти набули досвіду роботи за обраною професією, виконуючи в конкретному базовому господарстві функціональні обов’язки на посадах, наближених до агрономічних. Практичне навчання проводилося в сільськогосподарських підприємствах, фермерських господарствах та за кордоном.

    Було заслухано здобувачів освіти четвертого курсу, які підготували змістовні презентації про проходження виробничої технологічної практики та надавали рекомендації для здобувачів освіти молодших курсів які будуть проходити практику. Конференція закінчилася переглядом відеоролику «Цікаві моменти практики».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up