За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси, то оддасте.

— Тарас Шевченко

Свято Дня знань

     Традиційно 1 вересня у нашому закладі освіти пройшли урочистості   з нагоди початку нового навчального року. 2021 рік – знаменний, адже нашій державі виповнилося 30 років. І сьогодні Україна зустрічає нове покоління для навчання та гостинно запрошує до освітнього процесу.  

    Студентів, викладачів, батьків та всіх гостей  привітав заступник директора з навчально-виховної роботи Андрєєв В.І., який зазначив: «Наш заклад освіти впевнено крокує до 100-річчя з часу заснування. Цей рік буде рубіжним, тож, зичу всім сили, терпіння і сумління, щоб наші здобутки стали для коледжу новим розквітом». 

   Від імені кураторів нового набору зі святковими привітаннями і побажаннями для першокурсників звернулася Пальок Г.В.

  Яскравим вітальним букетом наділила всіх голова студентського парламенту Верічева Анастасія, яка закликала всіх студентів до співпраці для створення цікавого неповторного і насиченого студентського життя.

    Традиційно студенти організували покладання квітів до бюсту В.Порика, ім’я якого носить заклад освіти, до пам’ятних дошок загиблих Героїв – Іванченка А.Ф. та Гаспаряна І.С. та до пам’ятної дошки Смоленчука М.К. Адміністрація коледжу організувала корзину з квітами для покладання біля пантеону Героям-землякам, де є імена наших випускників Гаспаряна І. та Стороженка О. Пам’ятний об’єкт знаходиться на території Свято-Миколаївської церкви.

       Далі куратори перших курсів та директор коледжу Чорний О.В. ознайомили студентів нового набору із особливостями нашого закладу освіти. А викладач історії України Голик Р.А. провів годину спілкування “Втілені мрії про незалежність”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up