Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

— Григорій Сковорода

Інтернет-круїз

    Морально-етичне виховання у ВСП «Бобринецький аграрний фаховий коледж ім. В.Порика Білоцерківського НАУ» здійснюється постійно шляхом інформування студентів про дію етичних норм поведінки та мотивацією щодо дотриманням цих правил.

     20 травня 2021 року студентський парламент організував зустріч з першокурсниками з метою ознайомити їх з особливостями окремих країн європейського союзу. Активісти: Скрипник Іван, Каранаєв Денис (студенти І-А вппр) та Якименко Олександр, Гордієнко Анастасія (студенти ІІ-А вппр) підготували повідомлення про Румунію  і Фінляндію, де зосередили увагу на етичних засадах життя, толерантно провели порівняння з Україною. Студенти-слухачі жваво відгукнулися на діалог.

      Інтернет-круїз по країнах Європи видався цікавим для всіх. Організатори виконали зобов’язання, коли після відзначення Дня Європи отримали завдання заглибитися в характеристику окремих європейських країн і поділитися матеріалом із спільнотою студентів. Щодо слухачів, то вони отримали мотивацію: так формувати свою реальність і жити сьогодні, щоб закон причинно-наслідкових відносин працював на користь кожному. І, відповідно, усіх українців наповнювала гордість за нашу спільну міцну, стійку і високо етичну мораль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up