Людям не те що позакладало вуха – людям позакладало душі.

— Ліна Костенко

   Грудень – щедрий на свята. Місяць, який гармонійно поєднує і проведення прийдешніх свят, і клопоти в завершенні справ, які залишилися перед закінченням річного циклу, і підготовку зустрічі Нового року.

  У ВСП «Бобринецький аграрний фаховий коледж ім. В.Порика Білоцерківського НАУ»  зараз напружена пора. І, зазвичай, головне – це сесія, як результат навчального семестру. Та поряд із щоденними клопотами студентський колектив виділив з-поміж інших  свят грудневого циклу саме день Святого Миколая і приділив увагу викладачам і працівникам коледжу, які знаходяться на заслуженому відпочинку.

   «Важливий не сам подарунок чи гостинець, а увага», – радіють господарі, коли зустрічають юних «миколайчиків». Подарована посмішка, викликані дуже приємні позитивні емоції і кілька хвилин жвавого, піднесеного спілкування додасть нашим ветеранам педагогічної праці живого вогнику надій,  натхнення, пожвавлення і переконає їх у головному: ми всі дуже потрібні один одному.

  Ініціативна група від педагогічного колективу і працівників закладу освіти також проявили піклування про всіх, створили затишний новорічно-різдвяний куточок, що закликає відволіктися, помріяти, загадати бажання, сфотографуватися. І також – щиро посміхнутися: це для МЕНЕ, це для всіх НАС! Коли разом – і свято приємніше, і хвороба не підступиться і надії сильніші!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up