Терпи, терпи — терпець тебе шліфує.

— Василь Стус

Посвята в студенти

      Є в житті особливо божевільний і цікавий час, пора студентства, коли відкриваються блискучі перспективи, захоплюючі нові знайомства. Традиційно в нашому навчальному закладі проводиться посвята першокурсників у студенти – свято студентської родини, яка поповнюється з року в рік. У залі зібралися всі, хто вболіває та радіє за успіхи першокурсників.

        Свято розпочалося зі знайомства з групами нового набору. Куратори Брошеван Т.В., Винник В.О. та Ляшенко О.О. підготували цікаві презентації про своїх студентів. А Винник В.О. разом зі студентами виконали українську пісню.

       Студенти старших курсів привітали винуватців свята, а ті в свою чергу зачитали Обітницю, вступаючих до лав студентства. Завідуючі відділеннями Матійко І.А. та Прокопенко І.П. вручили залікові книжки, побажавши успіхів та взаєморозуміння.

        Методист коледжу Смоляр Я.М. побажала першокурсникам легкого навчання і безтурботної юності. Від імені адміністрації навчального закладу було оголошено подяки студентам ІУ курсу за відмінне проходження технологічної виробничої практики, підготовку  та участь в науково-практичній конференції.

        Свої музичні композиції дарували глядачам ансамбль «Rington» та учасники вокального гуртка «Імідж», керівником яких є Прокопенко В.М. Театральна студія «Доміно» показала гумористичну сценку зі студентського життя. А хореографічний колектив «Карнавал», під керівництвом Телих Н.М., подарував неповторні хвилини танцю.

            Вітаємо наших першокурсників – юних підкорювачів наукових вершин!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up