Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини.

— Василь Симоненко

Заходи до Дня захисника Вітчизни

               Згідно Указу президента України «З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості »- щороку 14 жовтня відзначати День захисника України. На 14 жовтня припадає одразу три величних свята – День Покрови Пресвятої Богородиці, Української Повстанської Армії та Українських козаків, нині – День захисника Вітчизни.

               В нашому навчальному закладі існує традиція проведення козацьких розваг, які ми присвячуємо пам’яті Ігіта Гаспаряна. Святкові заходи розпочалися із урочистого мітингу, на якому студентів привітали директор коледжу Чорний О.В. і комісар Бобринецького комісаріату Капітоненко М.П. та було покладено квіти до пам’ятної дошки Ігіту Гаспаряну. Далі розпочався «День здоров’я», який включав в себе спортивні змагання, оздоровчий біг на дистанцію 1000м та «Козацькі забави».

             Переможцями спортивних змагань стали: з амреслінгу серед юнаків – Кучеренко О.(ІУ-Б З/В), серед дівчат – Мосейчук О.(ІУ-В ВППР), підтягування серед юнаків – Берещенко М. (ІІІ-А З/В), штовхання ядра серед юнаків – Берещенко М. (ІІІ-А З/В), з дартсу серед юнаків – Пастушенко В. (ІІІ-А З/В), серед дівчат – Троянська Юлія (ІУ-А З/В).

              Програма спортивного свята «Козацькі забави» включала в себе змагання в 9 конкурсах серед трьох команд ІІ курсу. Перемогу здобула команда ІІ-А «Землевпорядкування».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up