Людям не те що позакладало вуха – людям позакладало душі.

— Ліна Костенко

Атестація педагогічних працівників

Атестація педагогічних працівників сьогодні стала звичним явищем освітянського життя. У кожному місті, районі, освітньому закладі чи установі склалися свої підходи до атестаційного процесу, сформувався власний досвід. У цілому за останні роки склалася певна система організації та проведення атестації педагогічних працівників.

Атестація педагогічних працівників проводиться з метою активізації та розвитку творчої професійної діяльності, підвищення персональної відповідальності за результати навчання і виховання дітей та молоді, забезпечення соціального захисту компетентної педагогічної праці.

 22 березня 2018 року в навчальному закладі відбулася чергова атестація педагогічних працівників. Атестувалися 5 викладачів.

Атестація будувалася на принципах демократичності, доброзичливості, принциповості, взаємоповаги та гласності. Атестаційна комісія працювала злагоджено і згідно графіка. Вся необхідна інформація доводилась до працівників своєчасно. Члени комісії вивчали педагогічну діяльність працівників, які атестувалися, шляхом відвідування занять і позааудиторних заходів та ознайомленням з навчально-методичними комплексами. З більш детальною інформацією про роботу працівників в міжатестаційний період можна було ознайомитись із особистих «Портфоліо» викладачів.

Усі працівники, які атестувалися, пройшли курси підвищення кваліфікації за фахом, провели відкриті заняття, виховні заходи, приймали участь у проведенні декад циклових комісій, співпрацювали з ДУ «НМЦ «Агроосвіта», представили свої напрацювання у фахових виданнях.

Рішенням атестаційної комісії Бобринецького коледжу ім.В.Порика Білоцерківського НАУ 5 викладачів, які атестувалися відповідають займаній посаді. Порушено клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня про відповідність раніше присвоєній  кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» Пальок Г.В. та Піньковському Г.В. Присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії» Давигорі О.В. та Квашенку С.А. Підтверджено відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст першої категорії» Отяну Ю.С.

Атестаційний період у навчальному закладі пройшов без скарг та порушень, дав змогу виявити сильні та слабкі сторони в роботі педагогічних працівників, вніс певні корективи в професійну діяльність педагогів.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up