Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

— Григорій Сковорода

Благодійна акція до Дня Святого Миколая

Грудень – багатий на свята. Швидко наближаються улюблені новорічно-різдвяні дні. У Бобринецькому коледжі ім.В.Порика БНАУ зараз гаряча пора сесії та закінчення семестру. І саме в цей зимовий час є надзвичайне свято – День Миколи Чудотворця. Студентська громада небайдужа до традиційних благодійних акцій, які щороку вдало організовує. Цьогоріч виникла ідея організувати благодійну акцію «До дня Святого Миколая – робимо добрі справи: подаруємо турботу і тепло спілкування літнім людям». Активісти студентської ради звернулися до керівництва «Стаціонарного відділення для постійного проживання» Бобринецького району  із пропозицією відвідати тих, хто тут мешкає.  Отримали погодження, далі – зібрали благодійні внески і на суму 900грн придбали чашки з гравіровкою символу 2018 року – собакою і банани. Персональні пакунки прикрасили стрічками, виготовили вітальну листівку для працівників і всіх проживаючих. Все це готували в періоди між консультаціями і підготовкою до екзаменів.

В день 19 грудня 2017 року члени студентського парламенту разом із культорганізатором Бадицею С.Л. відвідали стаціонарне відділення районного територіального центру. Зустрічали гостинно –завідуючий Хорунжий С.В. , медична сестра Щербина О.В. і весь працюючий  персонал. А головне, нас чекали бабусі і дідусі – літні люди, які проживають не у власному будинку, але обігріті теплом медичних сестер. Їх всього 18, та не всі зібралися у загальній кімнаті. Студенти щедро вітали  побажаннями, а Світлана Леонтіївна повідомила про сесійні будні студентів, про їхню активність у житті коледжу. Щемні хвилини спілкування з хворими старенькими людьми  були в окремих кімнатах. Молодість і жвавий настрій прибулих спонукав двох літніх жінок прочитати вірші і побажання для студентів.

З числа студентського парламенту організували і провели акцію – Новікова Ольга, голова студентського самоврядування, Турта Владислав, студент ІV курсу;  Сендзюк Віталіна і Сеслова Анастасія, студентки І курсу та Голуб Олег, студент ІІІ курсу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up