За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси, то оддасте.

— Тарас Шевченко

У рамках предметного тижня циклової комісії загальноосвітніх дисциплін

Із 10 березня у Бобринецькому коледжі розпочався тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін. Традиційно його початок приурочений до вшанування  пам’яті видатного сина українського народу, поета, письменника, драматурга, художника, духовного провідника національної ідеї – Тараса Григоровича Шевченка. У щирому, проникливому слові Шевченка з усією силою і красою заясніла горда і волелюбна українська душа. Це слово стояло в обороні прав та свобод рідного народу і стало тією духовною основою, на котрій була зведена незалежність Української держави.
Великий Кобзар став знаковою фігурою не лише української, а й світової літератури, здобувши право на безсмертя. Тому навіть через роки і віки не міліє, а прибуває джерело людської шани та поваги.
До Шевченківських днів у Бобринецькому коледжі відбувся літературний репортаж, під час якого викладачі та студенти показали свої знання творчості поета.
 

Відкриті заняття є невід’ємним елементом методичної діяльності педагогічного працівника, Це форма обміну досвідом, демонстрація інноваційних технологій освіти, творчого пошуку, удосконалення майстерності педагогів.
10 березня тренером-викладачем Винником В.О. було проведено відкрите заняття з фізичної культури на тему: «Спортивні ігри. Виконання контрольного нормативу техніки прийому та передачі м*яча, закріплення техніки гри в нападі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up