За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси, то оддасте.

— Тарас Шевченко

Випуск 2019

27 червня 2019 року в Бобринецькому коледжі ім. В.Порика Білоцерківського НАУ відбувся черговий випуск спеціалістів агротехніків та техніків–землевпорядників. Чотири роки вони опановували потрібні, благородні та мирні професії, які так необхідні людям. У районному будинку культури зібралися батьки, гості та викладачі коледжу, щоб востаннє сказати своїм дітям і вихованцям напутні слова та привітати із першою значною сходинкою у самостійне доросле життя.
Щирі побажання успіхів у їхньому подальшому становленні як фахівців пролунали від директора коледжу Чорного О.В., заступника директора із навчально-виховної роботи Андрєєва В.І., завідувачів відділень Матійко І.А., Прокопенко І.П., декана агробіотехнічного факультету БНАУ Хахули В.С.,  та кураторів груп: Музики В.В., Голика Р.А., Каращук О.Г., Романової Н.М.
 

 
Схвильовані і трішки розгублені випускники дякували своїм наставникам за отримані знання, доброту  та за те, що зуміли закласти в їхніх серцях любов до рідного краю, України, родини. Незабутніми стануть для них і хвилини, коли зі сцени лунали материнські настанови, а у відповідь були щирі сльози на очах  дітей.
Нехай щастить Вам, адже саме Ви є надією і майбутнім нашої незалежної України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up