Терпи, терпи — терпець тебе шліфує.

— Василь Стус

Пишаймося! Тороп Вікторія – «Студент року Південного регіону»

Згідно Державної цільової соціальної програми «Молодь України» та Концепції національного виховання студентської молоді особлива роль у виховній діяльності покладається на органи студентського самоврядування, основним завданням яких є підвищення ефективності навчально-виховного процесу та забезпечення виховання духовності і культури студентів. Таким заходом став конкурс «Студент року». Основною метою і завданнями Конкурсу є розвиток творчих здібностей, активізація навчально-пізнавальної роботи, підвищення ерудиції, виявлення обдарованої молоді, сприяння гармонійному розвитку особистості, формування національної свідомості, активної життєвої громадянської позиції, створення умов для самореалізації, формування лідерських якостей, відповідальності за результат своєї праці, забезпечення якісного і змістовного студентського дозвілля.

Проходить конкурс щорічно у два тури. Перший тур навчальні заклади проводять самостійно, обираючи кращого представника серед студентства. Він відмінно навчається, має здобутки у різних сферах студентського життя, проводить науково- дослідницьку роботу та займає активну життєву позицію.

Цьогоріч честь приймати переможців першого туру випала Бобринецькому коледжу ім. В.Порика БНАУ. 17 травня коледж привітно зустрів гостей із навчальних закладів Миколаївської, Одеської та Кіровоградської областей. Директор Бобринецького коледжу Олег Чорний та міський голова Валерій Сніжко привітали учасників конкурсу, побажали проявити професійні і творчі здібності, адже саме вони є кращими представниками молодого покоління сучасної України.

Традиційно перед початком змагань господарі минулорічного конкурсу – Олександрійський коледж – вручили директору коледжу Олегу Чорному альбом – естафету «Студент року».

Змагалися конкурсанти у таких номінаціях: візитка, де студенти розповіли про себе як особистість, презентували майбутню професію, відповіли на питання інтелектуального туру та розповіли про власні захоплення. Нелегко було членам журі визначити переможця, бо на сцену піднімалися найсміливіші, найвинахідливіші, найталановитіші молоді люди. Всі вони по праву гідні звання студента 2018 року. Та все ж, у будь-якому конкурсі є той, хто доклав більше зусиль, вміння, має більше знань. Переможцем стала студентка ІІ-А відділення «Землевпорядкування» Бобринецького коледжу ім. В.Порика БНАУ Вікторія Тороп, яка представлятиме Південний регіон на республіканському конкурсі «Студент року».

Керівництво коледжу, усі викладачі та студенти раді її перемозі, вірять, що Вікторія гідно захистить честь регіону і Бобринецького коледжу, оскільки у неї є для цього великий потенціал.

З подяками за участь у престижному конкурсі залишали конкурсанти гостинну Бобринеччину.

Кожен залишив у своїй пам’яті години хвилювання, учасники отримали позитивний заряд емоцій від спілкування з однолітками та мали змогу оцінити себе і свої можливості у подальшому житті як майбутнього спеціаліста, так і громадянина незалежної, вільної і самобутньої України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up