Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини.

— Василь Симоненко

Навчально-практична конференція

    25 жовтня відбулася навчально-практична конференція «Виробнича практика майбутніх фахових молодших бакалаврів з геодезії та землеустрою: сучасні проблеми та перспективи» за результатами проходження виробничої технологічної практики здобувачами освіти IV курсу відділення «Землевпорядкування». Студенти прозвітували про організацію та проходження практики в землевпорядних підприємствах та організаціях в умовах воєнного стану.

      Завідувач відділення «Землевпорядкування» Прокопенко І. П. висвітлила інформацію про співпрацю закладу освіти з стейкхолдерами зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». Бондаревська Т. Г., заступник директора з навчально – виробничої роботи, ознайомила здобувачів освіти з порядком організації проходження виробничої практики у коледжі, представила для ознайомлення перелік підприємств і організацій, що здійснюють діяльність у землевпорядній галузі, та приймають студентів на проходження виробничих технологічної і переддипломної практик. Керівник практики Протасова І. М. ознайомила студентів з вимогами щодо ведення щоденників – звітів та надала рекомендації по їх веденню.

            Змістовно презентували свої звіти: Матіс В. (ФОП Гут Руслан Юрійович), Жукова В., Назаренко Н., Тарасов Д., (ТОВ «Базис-Конект»), Хоменко Р. (ТОВ «ТЕОДОЛІТ»), Шишко О. (Відділ земельних ресурсів охорони навколишнього середовища та агропромислового розвитку, м.Бобринець), Буянін А. (ТОВ «ІДПОСУ»).

За результатими конференції затверджено перелік землевпорядних  підприємств, установ  та організацій для проходження виробничої практики, внесено зміни до змісту щоденника – звіту та прийнято рішення про розширення співпраці з роботодавцями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up