Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

— Григорій Сковорода

Міжнародний День демократії

         

        15 серпня в Україні та світі відзначають Міжнародний день демократії. Це надзвичайно важлива дата, адже більшість розвинених країн на планеті є демократичними. І наша держава ось уже кілька десятиліть рухається шляхом утвердження принципів народовладдя. Проведення тематичних зустрічей є надзвичайно корисним для студентів, бо ж усі вони невдовзі братимуть активну участь у розбудові демократії в Україні.

Детальніше

Благодійна акція

       До Міжнародного дня благодійності у нашому закладі освіти проходила акція на підтримку ЗСУ. Доброчинна подія об’єднала студентів, кураторів та викладачів коледжу. Зібрані продукти харчування та смаколики будуть передані військовим, які захищають нашу Батьківщину.

Вітаємо з ювілеєм!

Дорогого колегу, викладача загальноосвітніх дисциплін –

Голика Романа Анатолійовича вітаємо з ювілейним Днем народження!

Хочемо сказати, що ми всі Вас дуже цінуємо і поважаємо, і тому, вітаючи із 40-річчям, перш за все побажаємо Вам того, що дуже важливо для будь-якої людини: гарного настрою, удачі в справах, міцного здоров’я, взаєморозуміння з колегами і рідними, вірної дружби і щирої любові!

Навчання для першокурсників

    На жаль ракетні удари по нашій країні повторюються, і учасники освітнього процесу мають бути готовими й діяти чітко та злагоджено будь-якої миті. Тому є необхідність вчергове нагадати їм про правила безпеки під час повітряної тривоги. Саме з метою згадати алгоритм дій під час повітряної тривоги, головний інспектор ВЗНС Кропивницького РУ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області Наталія Потьомка провела навчання для наших першокурсників.

Детальніше

up