Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

— Григорій Сковорода

Спортивні змагання

     Здоров’я людини – це найцінніший скарб, а кращим другом здоров’я є і була фізична культура і спорт! Доброю традицією нашого закладу освіти стало проведення спортивних заходів до Дня фізичної культури та Міжнародного дня студентського спорту.

     З метою підвищення інтересу та залучення здобувачів освіти до систематичних занять фізичною культурою і спортом, виховання у студентів ціннісної орієнтації щодо ведення здорового способу життя, почуття колективізму, дружби та патріотизму в коледжі відбулися  спортивні змагання.

     У змаганнях із дартсу переможцями стали: серед представниць жіночої статі – Бондаревська Тетяна (викладач), друге місце – Смоляр Яна (викладач), третє – Коваленко Єва (24 ГЗ 11), серед чоловіків відзначились найкращими результатами: Голик Роман (викладач) та Щіченко Володимир (викладач), третє місце –  Петрик Владислав (24 ГЗ 11).

      14 вересня команди коледжу приймали участь в міських змаганнях з футболу, стрітболу, волейболу та дартсу. 

      18 вересня студенти брали участь у відкритому кубку ректора Білоцерківського НАУ з шахів «Універсіада 2024». 19 вересня відбувся легкоатлетичний забіг серед студентів академічних груп та змагання з армспорту.

      У змаганнях у серед юнаків першу сходинку виборов Винник Володимир (23А21), у дівчат – Базалюк Наталья (23А21). Бажаємо студентам успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up