Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

— Григорій Сковорода

Вітаємо колегу!

 За активну громадську позицію, плідну працю на благо громади і країни в цілому та з нагоди 33-ьої річниці Незалежності України оголошено Подяку Бобринецької міської ради заступнику директора з адміністративно-господарської роботи Баклану Дмитру Анатолійовичу!

День Незалежності

       Вже 33 роки поспіль 24 серпня Україна відзначає своє найважливіше національне свято – День Незалежності. Цей день відіграє надзвичайно важливу роль у формуванні та підтримці національної самосвідомості, відчуття єдності та гордості народу за свою країну.

       Великий день 24 серпня 1991 року залишив незабутні сліди в історії України. Того дня, під стінами Верховної Ради УРСР, відбулося важливе засідання, яке ввійшло у підручники історії як ключова подія. Саме на цій зустрічі був прийнятий історичний Акт про проголошення незалежності України. Цей день залишив глибокий слід у серцях українців і став ключовою точкою на шляху до незалежності країн

    На засіданні парламенту, відбулася важлива подія – прийняття постанови про оголошення незалежності України. Голосами 321 депутата ця постанова була підтримана. І миттєво за нею послідував Акт проголошення незалежності, за який віддали свої голоси 346 депутатів.

    День Незалежності є нагадуванням світові про право України на самовизначення та незалежність. Україна має багатовіковий досвід боротьби за свою свободу, і 24 серпня є нагадуванням про цінність свободи та волі для усього народу. Цей день стає часом для вшанування пам’яті загиблих під час повномасштабної війни та вираження підтримки їхнім родинам та близьким. Він показує бійцям, що їхні зусилля важливі та не залишаються непоміченими. А підвищення духовного патріотизму та моралі військовослужбовців та цивільного населення спонукають їх вірити у перемогу та й надалі відстоювати свою гідність  та національну ідентичність.

      З Днем Незалежності всіх нас! Віримо в нашу перемогу, в наших воїнів, в силу нашого духу! Нехай наша батьківщина цвіте і розвивається. Слава Україні!

День Державного прапора України

       Державний прапор – невід’ємний атрибут кожної країни, що уособлює самобутність та спадкоємність її державотворчих традицій. Його еволюція у своєрідний спосіб відображає багатовікові процеси розвитку, становлення та життєдіяльності державних утворень. Синій та жовтий кольори прапору України символізували Київську Державу ще до християнизації Русі. Упродовж історичного становлення Української держави синьо-жовтий прапор був символом боротьби за національні та соціальні права українського народу і за часів незалежності став Державним Прапором України. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса і багатство рідної землі.Сьогодні – це символ боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності!

   В усьому світі синьо-жовтий колір нашого стяга уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові. І це, звичайно, ж колір нашої перемоги, яку впевнено наближають наші Збройні сили України, усі працівники на фронті і в тилу, наші міжнародні партнери! І вона неодмінно буде за Україною! 

       З нагоди Дня Державного Прапора України у нашому закладі освіти відбулося підняття прапора – символа існування Української держави та її прагнення бути вільною.

up