Людям не те що позакладало вуха – людям позакладало душі.

— Ліна Костенко

До 10-ої річниці Національної гвардії України

     26 березня в Україні відзначають День Національної гвардії. Національна гвардія України як окрема силова структура існувала з 1991 по 2000 рік. У 2014 році після початку військової агресії РФ проти України Нацгвардію відновили як військове формування на базі МВС України. До складу цього формування відносяться бригади та полки оперативного призначення та охорони громадського призначення, полки охорони важливих державних об’єктів та інші підрозділи. Сьогодні воїни Національної гвардії борються за нашу незалежність та свободу у найгарячіших точках фронту. Щодня вони стикаються з різними викликами та загрозами, оберігають мирне населення, забезпечують безпеку та стабільність у регіонах, які переживають найбільший тиск агресорів. Завдяки їхній відважності та військовій майстерності Україна здатна протистояти будь-яким ворогам.

      З метою виховання у нашої молоді моральних чеснот, почуття гордості за свій народ, національної свідомісті та патріотизму у нашому закладі освіти викладачами Чорним О. В. та Чорною С. М. був підготовлений та проведений інформаційно-виховний захід, присвячений 10-ій річниці Національній гвардії України. Організатори мали на меті познайомити студентів з учасниками бойових дій, які навчалися у коледжі, відчути особливу цінність миру і спокою у світі, важливість таких понять як милосердя, підтримка та співчуття, а також щоб вони були у готовності до посильної участі у справі захисту суверенітету України та відновлення її територіальної цілісності.

 
   Вихованці коледжу розповіли присутнім про бойовий шлях Національної гвардії у відеоматеріалах та історичних екскурсах, а також підготували для запрошених нацгвардійців оригінальні концертні номери. 
 
 
 
 
    Військовослужбовці Національної гвардії розповіли присутнім про службово-бойову діяльність військової частини, участь у відсічі збройної агресії російської федерації під час АТО/ООС та повномасштабного вторгнення. «Нам було дуже приємно бачити в залі зацікавлених, небайдужих і патріотичних молодих людей. Дякуємо їм та організаторам заходу за творчу, корисну і плідну взаємодію. Така підтримка і шана надихає, надає сил і впевненості: українці різних поколінь незламні та непохитні у своїй боротьбі, бо сильні своєю єдністю», – поділилися нацгвардійці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up