За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси, то оддасте.

— Тарас Шевченко

Козацькому роду нема переводу!

      День захисників та захисниць цьогоріч вперше відзначають 1 жовтня. Він також відомий, як День Українського козацтваЙого прив’язали до церковного свята — Покрови Пречистої Богородиці, яка, як вважається, була покровителькою козацтва. День захисників та захисниць України у 2023  має особливе значення. Цього дня ми вітаємо всіх, хто захищав нашу країну і продовжує це робити після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Саме цим людям ми вдячні за те, що маємо можливість жити, любити та вірити у перемогу нашої країни у містах, де не ведуться бойові дії. Ми віддаємо честь мужності та героїзму захисникам та захисницям України.

       Напередодні свята було оголошено фото-конкурс “Козацькі клейноди моєї громади”. Дякуючи нашим вболівальникам, світлина ВСП “Бобринецький АФК ім. В. Порика БНАУ” набрала найбільше вподобайок та посіла перше місце. Вітаємо наших козаків!

      До Дня українського козацтва та Дня захисників і захисниць України у Центральноукраїнському державному будинку художньої та технічної творчості проводився захід «Козацькі клейноди». Команда нашого коледжу, на чолі з координатором студентського парламенту Чичирко Я. М., гідно представили заклад освіти, за що отримали Подяку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up