За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси, то оддасте.

— Тарас Шевченко

GEO майстер-клас 2023

        16 червня на території Кропивницького Дендропарку відбувся важливий і цікавий майстер-клас для студентів та викладачів відділення «Землевпорядкування» нашого закладу освіти, до проведення якого долучились представники бізнесу землевпорядної галузі Кіровоградщини. Інструкторами-майстрами були сертифіковані інженери-землевпорядники, члени Кіровоградського осередку АФЗУ.

    Мета заходу – показати студентам на практиці виконанні польових робіт із застосовунням супутникового геодезичного обладнання різних виробників і моделей та камеральний обробіток результатів зйомки. Як підсумок роботи маємо наступні результати:

  • проведено кадастрову зйомку заздалегідь обраних (визначених) об’єктів державного земельного кадастру – земельної ділянок;
  • виконано роботи з перенесення в натуру (на місцевість) проєктних меж земельних ділянок за заданими координатами;
  • опрацювано отримані на місцевості дані на персональному комп’ютері з використанням спеціального програмного забезпечення.

   Дякуємо адміністрації Дендропарку і Олені Аліфоновій за надану локацію! Щира вдячність інструкторам: Олександру Кисильову, Руслану Гуту, Сергію Куцеволу, Володимиру Рязанцеву! Окрема подяка за організацію і проведення заходу Голові Кіровоградського осередку АФЗУ Володимиру Кобилянському.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up