Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини.

— Василь Симоненко

Захист переддипломної практики

    Розвиток агропромислового комплексу України вимагає раціонального поєднання теоретичних знань майбутніх спеціалістів-аграріїв з умінням вирішувати питання на виробництві. Переддипломна практика студентів – невід’ємна складова освітньо-професійної підготовки майбутніх аграріїв, адже вона забезпечує підготовку висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців у своїй галузі та надає можливості подальшого працевлаштування на вітчизняному та європейському ринках праці.

      Особлива увага у цьому напрямку приділяється при підготовці майбутніх агрономів у ВСП «Бобринецький аграрний фаховий коледж ім. В. Порика БНАУ». На відділенні “Виробництво і переробка продукції рослинництва” відповідно до навчального плану студенти ІУ курсу груп: А, Б, ФМБ спеціальності 201 Агрономія проходили переддипломну практику у передових сільськогосподарських підприємствах Кіровоградськоі області та за її межами.

    Вітаємо студентів випускних груп з успішним захистом переддипломної практики! На сьогодні в Україні агроном —одна із перспективних професій. Майбутнє за агро, майбутнє за вами, віримо в ЗСУ та покладаємо великі надії на вас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up