Виховуючи свою дитину, ти виховуєш себе.

— Василь Сухомлинський

Навчально-практична конференція

     30.11.2021р. у бібліотеці нашого закладу освіти відбулася навчально-практична конференція на тему: «Виробнича практика в сучасних умовах» для студентів IV курсу відділення “Землевпорядкування”, яка є підсумком проходження виробничої технологічної практики.

    Відкрили даний захід директор коледжу Чорний О.В. та декан агробіотехнологічного факультету, заслужений працівник сільського господарства України, кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технологій у рослинництві та захисту рослин БНАУ Хахула В. С.

   

   Кобилянський В.В., директор ТОВ «Базис-конект», керівник відокремленого підрозділу Громадської організації «Асоціація фахівців землеустрою України» Кіровоградської обл., член Моніторингового Комітету Громадської ради при Головному управлінні Держгеокадастру у Кіровоградській обл. висвітлив питання співпраці коледжу і бізнесу, реалії та перспективи.

    Загалом в конференції прийняли участь 14 виступаючих, доповіді яких було розділено на блоки:

– звіт студентів про проходження виробничої технологічної практики в відділах Головного управління Держгеокадастру Кропивницького р-ну Кіровоградської обл., де виступили: Цимбал Анжеліка, Колесник Ірина, Шиптикіна Олена, Руденко Каріна, Нужний Денис.

– звіт студентів про проходженню виробничої технологічної практики в ТОВ «БАЗИС-КОНЕКТ» м. Кропивницький, ТОВ «Миколаївський земельно-кадастровий інститут», ТОВ «ТЕКТОАРЕАЛ», де виступили: Бєрніков Валентин, Плохотнюк Олег, Сурженко Володимир, Урсол Ярослав, Щербина Вадим, Калмиков Максим, Крячко Тарас, Іщенко Владислав.

– звіт студентів про проходження виробничої технологічної практики в ФОП (приватні виконавці землевпорядних робіт), де виступила Жукова Діана.

      У свою чергу керівники практик від нашого коледжу, підготували студентам відеоролик з навчальних практик за їх участі. Закрив навчально-практичну конференцію заступник директора з навчально-виробничої роботи Піньковський Г.В., оцінивши підготовку студентів до майбутньої професії.

    Конференцію підготували заступник директора з навчально-виробничої роботи Піньковський Г.В., завідуюча відділенням “Землевпорядкування” Прокопенко І.П. та викладачі Ляшенко О.О. та Бондаревська Т.Г.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up