Виховуючи свою дитину, ти виховуєш себе.

— Василь Сухомлинський

День Гідності та Свободи

В Україні 21 листопада відзначають День Гідності та Свободи. Цього дня 6 років тому українці вийшли з мирним протестом на майдан Незалежності в Києві, щоб відстояти свої цінності та свободу. Після того були важкі місяці протистоянь, жорстокі розгони та вбивства мирних громадян. Важкою ціною українці вистояли і перемогли!

Ми схиляємось перед патріотизмом і мужністю громадян, які восени 2004-го і восени-взимку 2014 року захистили національні інтереси української держави та її європейський вибір. 21 листопада шанують пам’ять тих, хто віддав своє життя заради вільної України.

Наші студенти відвідали приурочений цій події захід, організований Бобринецькою РДА та Районною радою. У читальній залі бібліотеки коледжу розгорнута інформаційна виставка «Палаюча зима: боротьба України за свободу». Викладач історії Голик Р.А. запропонував студентам переглянути фільм «Зима, що нас змінила», по завершенню якого відбулася бесіда по обговоренню побаченого. Героїв Небесної Сотні вшанували хвилиною мовчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up