Виховуючи свою дитину, ти виховуєш себе.

— Василь Сухомлинський

Пам’яті Ігіта Гаспаряна

     

    10 лютого 2021 року у ВСП “Бобринецький аграрний фаховий коледж ім.В.Порика Білоцерківського НАУ” відбулося покладання квітів до пам’ятної дошки загиблого героя Ігіта Сагателовича Гаспаряна. Зібралися студенти перших курсів, викладачі, адміністрація. Розпочав мітинг заступник директора з навчально-виховної роботи Андрєєв В.І., який наголосив, що Ігіт Гаспарян, випускник коледжу 2007 року, своїм героїзмом вніс славні сторінки в незабутню  історію нашого  закладу освіти.

      Викладач Щіченко В.О.  у промові згадав про активну життєву і громадську позицію Ігіта Гаспаряна, про свідоме і захоплююче студентське життя героя.

      Традиції в житті суспільства відіграють важливу роль. Наш заклад освіти з особливою шаною береже пам’ять про випускників коледжу, які загинули, захищаючи цілісність нашої України в різні воєнні роки. 10 лютого 2015 року, в останній день свого життя, Ігіт Гаспарян, народжений у Вірменії, разом з небагатьма товаришами-побратимами сміливо і віддано захищав ввірений їм пост на сході України. Життя обірвалося, але ідея про захищену українську Батьківщину жива.

     Герой України, посмертно  нагороджений Медаллю за відвагу, Ігіт Сагателович Гаспарян  своїм коротким,  світлим і мужнім життям показав приклад незгасимої волі і самовідданої боротьби заради щастя всіх людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up