Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини.

— Василь Симоненко

В рамках предметного тижня загальноосвітніх дисциплін

Відкриті заняття є невід’ємним елементом методичної діяльності науково-педагогічного працівника, а також компонентом атестації, що проводиться з метою активізації творчої професійної діяльності, стимулювання безперервної фахової та загальної освіти. Це форма обміну досвідом, демонстрація інноваційних технологій освіти, творчого пошуку, удосконалення майстерності педагогів.

13 березня тренером-викладачем Гольшою І.В. було проведено відкрите заняття з предмету «Захист Вітчизни» на тему: «Виконання нормативів та здача заліків із ЗФП та гирьового спорту. Вправи для зміцнення м’язів рук, плечового поясу».

У своїй роботі викладач намагається підвести кожного студента до його найвищого рівня фізичної та спортивної майстерності. Студенти вдосконалювали оволодіння технікою виконання силових вправ і вправ на тренажерах та нормативів із ЗФП. Всі технічні та силові рухи виконувалися під керівництвом тренера-викладача. Гарний результат показали студенти під час проходження полоси першокурсника. Заняття пройшло цікаво  та насичено.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up