Виховуючи свою дитину, ти виховуєш себе.

— Василь Сухомлинський

Домедична допомога

       В умовах воєнного стану варто бути готовим до всього, навіть якщо ви цивільна особа. Прості речі рятують життя. А чітке розуміння алгоритму дій допоможе взяти себе в руки в екстреній ситуації та надати першу допомогу постраждалому. Тож зараз, як ніколи, дуже важливим є вміння надати першу домедичну допомогу.

      Одним із дієвих способів отримати необхідні знання є проходження тренінгу з відточенням практичних навичок. Саме з цією метою до нашого закладу освіти були запрошені членкині ГО «Мобільна волонтерська група»: Кочнева Олена, Салімова Наталія, Компанієць Оксана, які провели цікаве, пізнавальне і корисне навчання з надання першої домедичної допомоги

      Домедична допомога — це найпростіші невідкладні медичні дії, що виконуються безпосередньо на місці пригоди терміново після травми. Зазвичай, вона надається не медичними працівниками, а особами, що на момент пригоди знаходяться поруч, безпосередньо на місці пригоди або поблизу від постраждалого.На сьогоднішньому занятті ми говорили про особливості тактичної допомоги, серцево-легеневу реанімацію, зупинку кровотечі, допомогу при інсульті та інфаркті, переохолодженні, опіках, удавленні, втраті свідомості тощо.

   

       

        Дякуємо волонтеркам за поради, вміння та навички, якими вони вміло поділились із нашим колективом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up