Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

— Григорій Сковорода

Сади Перемоги

    Сади Перемоги – всеукраїнська кампанія, спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування всіх ресурсів для вирощування продуктів задля недопущення продовольчої кризи в Україні.

       Так як війна відібрала третину врожаю України, ми, в тилу, вступаємо в «городні війська» та не марнуємо жодної ділянки землі. Саме так роблять майбутні спеціалісти сільськогосподарської галузі разом з наставниками у Бобринецькому аграрному фаховому коледжі ім.В.Порика БНАУ. Цьогоріч у закладі освіти вирішили: землю треба максимально використати з користю. Тому майже гектар родючої землі засадили городиною. Посадкою овочів займалися місцеві студенти, викладачі та члени трудового колективу.

     

      Директор коледжу Олег Чорний особисто подякував усім активним учасникам вкрай важливої роботи щодо забезпечення закладу освіти овочами на осінньо-зимовий період: «На сьогодні – це невеликий, але вагомий вклад у Перемогу над рашистами та продовольчу безпеку нашої держави вцілому. Миру Вам, добра та здоров’я!»

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up