За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси, то оддасте.

— Тарас Шевченко

Іменинний день Тетяни

     Одним із улюблених місць студентів у коледжі  вважається   буфет. Сьогодні студентський парламент зібрався для обговорення привітання Тетян з Днем Ангела, а всіх студентів – з Днем студента.

     25 січня за християнським календарем відзначається день великомучениці Тетяни, яка віддала своє життя за віру. Також у цей день святкують день студента, адже Тетяна у свій  час,  була покровителькою студентів. У неї просять ясного розуму і доброї пам’яті та успіхів у навчанні. Всі Тетяни у цей день мають пригостити усіх рідних та знайомих смаколиками. Цього дня  не можна сваритися і лаятися, особливо з близькими. Не варто займатися фізичними справами або ремеслом. Намагайтися провести день у спокої та доброзичливому настрої.

    Отож, наших Тетян, студенток, викладачів та працівниць, вітаємо з Днем Тетяни! Усю коледжівську родину вітаємо Днем студента! Щоб Ангел завжди оберігав і допомагав у всіх справах – домашніх, навчальних  і робочих, щоб усі починання були втілені в життя, щоб усіх  завжди супроводжувала удача, процвітання та успіх.

    Оскільки ім’я Тетяна у нас асоціюється зі студентством, то ми бажаємо нашим працівникам Тетянам, а саме: Бондаревській Т.Г., Брошеван Т.В., Давигорі Т.А., Коновальчук Т.М.,  Ковтуненко Т.Г.  – вічної душевної юності. Щоб у будь-якому віці ви не втомлювалися веселитися, ризикувати, творити дива, дивуватись і любити.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up