Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини.

— Василь Симоненко

Олімпійський тиждень 2021

     Відповідно до доручення Кабінету міністрів України щодо листа Національного олімпійського комітету України студенти нашого коледжу, з метою популяризації здорового способу життя, розвитку фізичної культури і спорту та олімпійського руху, з 10 до 22 вересня проводили комплекс фізкультурно-оздоровчих заходів у рамках Олімпійського тижня та з нагоди Дня фізичної культури та спорту. До проведення заходів були залучені здобувачі освіти І-ІІІ курсів. 

      10 вересня на спортивному майданчику коледжу проведено показові виступи спортсменів гирьового спорту.

        13 вересня студенти мали змогу переглянути та обговорити відеофільм на олімпійську тематику «Українські олімпійці Токіо». 

      14 – 20 вересня студенти академічних груп ІІ-ІІІ курсів провели змагання з волейболу, в яких перемогу здобула команда ІІІ-ФМБ ВППР.

Фінал ВОЛЕЙБОЛ

      20 вересня до Міжнародного дня студентського спорту студенти коледжу провели легкоатлетичний забіг, популяризуючи здоровий спосіб життя.

Легкоатлетичний забіг

     21 вересня студенти І-ІІ курсів приймали участь у змаганнях з настільного тенісу. Перемогу серед дівчат здобула Голуб Анна (ІІ-Б ВППР), а серед юнаків – Пилипенко Вадим (ІІ-Б ВППР).

Настільний теніс

    22 вересня команди перших курсів провели пригодницьку гру «Олімпійський квест», де перемогу здобула команда І-ФМБ ВППР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up