За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси, то оддасте.

— Тарас Шевченко

Випуск 2021

      30 червня 2021 року у ВСП «Бобринецький аграрний фаховий коледж ім. В.Порика БНАУ» відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів молодших спеціалістів. Випускники двох відділень – «Виробництво і переробка продукції рослинництва» та «Землевпорядкування» зібралися в святковому залі, щоб отримати перший професійний документ і подякувати викладачам і працівникам коледжу за кропітку  працю, за прикладені зусилля для такої події.

        Випускників вітали в.о.директора Чорний О.В., заступник директора з навчально-виховної роботи Андрєєв В.І., завідувачки відділеннями Матійко І.А. та Прокопенко І.П.

    На свято були запрошені представники Білоцерківського НАУ, зокрема декан агробіотехнологічного факультету Хахула В.С., який закликав випускників продовжити ступеневу освіту,  і після свята  надав  кваліфіковану консультацію про подальше навчання.

 

      Приємна зустріч з колишнім випускником коледжу Кобилянським М.В. стала знаковою. Нині він – Голова державної екзаменаційної комісії спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», директор ТОВ «Базис-конект», керівник ВП громадської організації «Асоціація фахівців землеустрою України» Кіровоградської області, член Моніторингового Комітету  Громадської ради при Головному управлінні Держгеокадастру у Кіровоградській області. Виступаючий щиро повідомив про можливості працевлаштування, закликав випускників сміливо реалізовувати набуті знання.

      З теплим і дружнім словом до дипломованих спеціалістів звернулася кураторка Чорна С.М. та закликала їх частіше надсилати звістки про свої сходження і перемоги.

    Музичним сюрпризом для всіх був виступ вихованця Школи мистецтв, майбутнього абітурієнта Ряжка Олексія (художній керівник Матюхіна Н.В.)

       Свято завершилося, а для випускників тільки розпочалася дорога у самостійне професійне життя. Зичимо, щоб цей шлях був сповнений добра, самореалізації,  радості і любові!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up