Терпи, терпи — терпець тебе шліфує.

— Василь Стус

Вітаємо зі святом!

     Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства (загинуло від 50 до 85 мільйонів людей). Ми вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни. Україський народ зробив значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. Ціною цього стали надзвичайні втрати упродовж 1939–1945 років – українців та інших народів, які проживали на нашій землі й боролися проти тоталітарних режимів. Тоді загинуло понад вісім мільйонів осіб. Ми добре знаємо ціну війни, тому плекаємо мир.

    Напередодні свята предствники студентського парламенту разом із культорганізатором Бадицею С.Л. побували в гостях та привітали з Днем перемоги учасника війни, ветерана ВВВ Хмаріна Івана Васильовича. Адже надзвичайно важливо для майбутніх поколінь згадувати та вшановувати подвиг тих людей, котрі боролися з нацизмом і перемогли його.

      Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані народи. Не забуваємо: той, на чиєму боці справедливість, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up