Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

— Григорій Сковорода

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

     Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня включно проводиться Міжнародна камапанія «16 днів проти насильства», яка з 1991 підтримується міжнародною спільнотою і вже стала традиційною в багатьох країнах світу.

    Дати початку та завершення кампанії обрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства щодо жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь які прояви насильства над людиною, незалежно від статті, є порушенням її прав.

    День Всесвітньої боротьби зі СНІДом був встановлений на 1 – е грудня і вперше був відзначений в 1988 році. З весни 1991 року символом боротьби зі СНІДом, символом розуміння та солідарності, стала червона стрічка.

   1 грудня практичним психолом коледжу Запірченко О.Л. в рамках акції «16 днів проти насильства», було проведено заняття з елементами тренінгу «Стоп СНІД». Здобувачі освіти взяли участь у інтелектуальній грі «Правда  чи фейк про ВІЛ/СНІД». На завершення заняття узагальнили  знання переглядом відеоролику та визнчили, як убезпечити себе від зараження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up