Терпи, терпи — терпець тебе шліфує.

— Василь Стус

МАРАФОН КАР’ЄРИ

 

Як працевлаштуватись після коледжу? Головне питання, відповідь на яке отримали студенти ІІІ та ІУ курсів відділення “Землевпорядкування” під час марафону кар’єри “Бути землевпорядником”. Програма заходу, який проходив з 27 лютого по 10 березня, передбачала ряд зустрічей з випускниками коледжу, які здобувають освіту в ЗВО та працюють у сфері землевпорядкування.

Першою учасницею марафону стала випускниця 2018 року Свіріпа Марина, нині студентка ІІІ курсу Білоцерківського НАУ. Учасники марафону з перших вуст дізналися, як це бути студентом Білоцерківського національного аграрного університету.

Наступною була цікава зустріч з випускниками коледжу: директором ТОВ “БАЗИС-КОНЕКТ” Кобилянським В.В. та його заступником Нестеренком О. А.
Запрошені розповіли як складалась їх професійна кар’єра та поділилися особливостями роботи із замовниками. З нагоди Дня землевпорядника України гості подарували відділенню сучасне програмне забезпечення та провели співбесіду зі студентами, які виявили бажання пройти технологічну та переддипломну практику на їх підприємстві.

Завершився марафон зустріччю з випускниками коледжу 2016 року: Бондаревським Романом, який працює в Службі автомобільних доріг Миколаївської області та Логвиненко Мариною – землевпорядником Кривоносівської сільської ради. Щиро вдячні всім випускникам, які прийняли участь у нашому марафоні кар’єри!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up