Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

— Григорій Сковорода

Тиждень педагогічної майстерності

З 28 лютого по 05 березня 2020 року в Бобринецькому коледжі ім.В.Порика БНАУ проходив тиждень педагогічної майстерності викладача економічних дисциплін, завідувача відділення «Виробництво і переробка продукції рослинництва» Матійко Інни Анатоліївни.

Викладачка провела два відкриті заняття з навчальної дисципліни «Економіка сільського господарства» для здобувачів освіти ІІІ курсу спеціальності «Агрономія». Тема занять: «Капітал підприємства. Виробничі фонди». Лекція відбулася з використанням мультимедійних технологій, заняття проведено на належному методичному рівні, чітко, системно, послідовно, яскраво, засвоєння вивченого матеріалу студенти довели через продуктивне виконання імітаційних вправ. Практичне заняття було направлене на розвиток економічного мислення майбутніх агрономів, сприяло формуванню вмінь виконувати обрахунки економічних показників та робити змістовні висновки. Методи проведення практичного заняття сприяли активізації пізнавальної діяльності студентів, відчувався постійний зв’язок з виробничими ситуаціями.

На засідання гуртка «Економікс», під керівництвом Матійко І.А., студенти ІІІ – ІУ курсів презентували свої міні-проекти досліджень галузей економіки сільського господарства України та світу, обговорювали перспективи побудови власного бізнесу в аграрній галузі. 

У вигляді майстер-класу проведене засідання кураторів академічних груп коледжу на тему: «Трансформація та подолання конфліктів». Викладачі коледжу ознайомились із творчими методами арт-педагогіки: арт-техніка, плейбек-театр та барабанне коло. Учасники активно приймали участь у виконанні різних психологічних вправ, які сприяють самодіагностиці, виявленні комунікаційних здібностей в конфліктній ситуації, розкриттю рівня агресії та трансформації конфлікту в позитивний ресурс для діяльності. Це сприяє формуванню в колективі комунікації, командної співпраці, креативності та творчого мислення.

Завершився тиждень педагогічної майстерності педагогічним тренінгом «Урок щастя». Викладачі та працівники коледжу поділилися своїми відчуттями щастя та вмінням  радіти кожному моменту життя.  Отримали задоволення від спілкування в дружній атмосфері, окреслили звички щасливих людей..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up