Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини.

— Василь Симоненко

Вітаємо з перемогою!

Змагання – це чергова перевірка фізичної підготовленості спортсмена, це відправна точка, від якої в подальшому буде відбуватися планування навантаження і встановлюватися подальша мета тренувань. Тому ніщо не може мобілізувати спортсмена краще, ніж змагання, адже саме на них учасник демонструє мужність, сміливість, ініціативу, дисциплінованість, характер, волю до перемоги і багато інших якостей, які не може проявити в повній мірі в інших умовах. Якщо тренер говорить що ви готові до змагань і пропонує в них участь – вперед до перемоги!

Саме завдяки професійним настановам наших викладачів-тренерів та наполегливості наших студентів Бобринецький коледж ім.В.Порика БНАУ є постійним учасником різноманітних спортивних змагань і турнірів.

Так, 28 листопада 2019 року у м.Кропивницькому відбулися змагання обласної спартакіади серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації з гирьового спорту та настільного тенісу.

У змаганнях з гирьового спорту наш коледж представляла команда (тренер Гольша І.В.) у складі: Алєксєєва А., Берещенко М., Туміна Л., Мосейчук А., Голотюк А., Скорика Я., Смутка М., Тригуба В., Джиган А., Шапошнікова Є., яка у загальному заліку виборола почесне І місце.

У змаганнях з настільного тенісу (тренер Морович А.О.)виступали команда юнаків: Пастушенко Владислав, Нужний Денис, Шульженко Артем, яка посіла почесне ІІ місце та команда дівчат: Тороп Вікторія, Гордієнко Анастасія та Лисогор Лілія, посівши ІV місце. Наші спортсмени – наша гордість! Вітаємо з перемогою, ви – молодці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up