Людям не те що позакладало вуха – людям позакладало душі.

— Ліна Костенко

Пам‘ятаємо!

29 серпня відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Як відомо, 29 серпня 2014 року розпочався вихід українських військових із оточення під Іловайськом на Донбасі. Регулярні частини збройних сил Росії, що вторглися до України, обстріляли коридор, яким, за домовленістю, мали виходити українські бійці. За офіційними даними, тоді загинули 366 українських військових і правоохоронців, 429 були поранені, 128 потрапили в полон, 158 вважаються зниклими безвісти.Ми завжди пам’ятатимемо Українських воїнів, які за майбутнє нашої держави, за майбутнє наших дітей віддали найдорожче своє життя.

У Бобринецькому коледжі ім.В.Порика БНАУ встановлено меморіальну дошку на честь бійця 17-го окремого мотопіхотного батальйону, нашого колишнього студента,  Ігіта Гаспаряна. Етнічний вірменин з Бобринецького району вважав Україну рідною землею, тож воювати за її цілісність пішов добровольцем. Загинув 10 лютого 2015 року на блокпосту поблизу Горлівки. Він назавжди залишаться в нашій пам’яті та в наших серцях! Пам’ятаємо і шануємо Героїв!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up