Людям не те що позакладало вуха – людям позакладало душі.

— Ліна Костенко

Навчально-польові збори

Задля закріплення знань, умінь та навичок, отриманих на заняттях по захисту Вітчизни, з 05 по 07 червня 2019 року в Бобринецькому коледжі ім.В.Порика БНАУ для студентів ІІ курсів проводяться навчально-польові збори. Створено необхідні умови для якісного відпрацювання практичних умінь для юнаків та практичних занять з основ медико-санітарних знань для дівчат.

Захід розпочався із урочистого відкриття – підняття Державного прапора України та вітального слова військового комісара Бобринецького районного військового комісаріату Капітоненка М.П. Директор коледжу Чорний О.В. ознайомив присутніх із основними заходами під час проведення зборів  та наголосив на відповідальному ставленні до їх проведення.

Запрошені гості, спеціалісти своєї справи – військові 3-ого  Окремого Полку Спеціального Призначення імені князя Святослава Хороброго поділилися своїми знаннями, навиками та уміннями  щодо тактично-спеціальної та вогневої підготовки. Студентам було продемонстровано будову та властивості різноманітної бойової зброї та техніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up