Терпи, терпи — терпець тебе шліфує.

— Василь Стус

Ми – за здоровий спосіб життя!

Проблема вживання алкоголю дуже актуальна в наші дні. Зараз споживання спиртних напоїв у світі характеризується величезними цифрами. Від цього страждає все суспільство, але в першу чергу під загрозу ставиться підростаюче покоління: діти, підлітки, молодь, а також здоров’я майбутніх матерів. Адже алкоголь особливо активно впливає на несформований організм, поступово руйнуючи його.

28 березня в коледжі викладачем Брошеван Т.В. було проведено виховний проект з елементами дослідження на тему: «Вплив алкоголю на організм людини». Даний проект являє собою модель організації виховного процесу, орієнтованого на розвиток особистості та її самореалізації. Важливим є підхід, який надає можливість студентам працювати самостійно, парно або групою упродовж визначеного відрізку часу для досягнення поставленої мети.

При дослідженні цієї проблеми приймали участь групи: науковців, хіміків, лікарів-наркологів, статистів та соціологів. Учасниками цих груп були студенти І – А відділення “Виробництво і переробка продукції рослинництва”. Присутні почули інформацію про історію виникнення алкоголю, його хімічний склад, статистичні дані. На скільки шкідливо впливає алкоголь на організм людини присутні пересвідчилися на хімічному досліді, проведеному викладачем Білоконенко Г.В..

Напередодні  було проведено соціологічне дослідження, мета якого – виявлення суспільних відносин молоді до вживання спиртних напоїв. Інформація, яку отримали студенти, спонукатиме їх задуматися про шкідливість алкоголю на їхній організм та зробити певні висновки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up