За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси, то оддасте.

— Тарас Шевченко

Відкриття тренажерного залу

Спорт відіграє велику роль в житті людей. Він зміцнює здоров’я, виховує характер, робить людину сильною і витривалою, загартовує організм та піднімає настрій. Людину, яка займається спортом, відразу видно. Вона відрізняється пружністю та красивою поставою. Недарма кажуть: «У здоровому тілі – здоровий дух!». Розпочати займатися спортом ніколи не пізно. Користь від цього особливо повинна усвідомлювати молодь.

Наш заклад освіти завжди спонукав та надавав можливість студентам займатися різними видами спорту. Наприклад, вихованці секції гирьового спорту прославились навіть на міжнародних змаганнях. Тож за ініціативи кабінету фізичного виховання Бобринецького коледжу ім.В.Порика БНАУ, за підтримки дирекції, а головне – за особистої допомоги викладачів було реконструйовано тренажерний зал для занять спортом наших студентів. Хочемо подякувати небайдужим меценатам за благодійну (фінансову) підтримку в оснащенні тренажерного залу, а саме: Молодіжному крилу Аграрної партії України в Кіровоградській обл., КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради Кіровоградської обл. та Сніжку В.В.

Спорт є ефективним засобом фізичного виховання, його цінність визначається стимулюючим впливом на поширення фізичної культури серед студентства. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up