Терпи, терпи — терпець тебе шліфує.

— Василь Стус

День Валентина у коледжі

«Хто зверху» – так назвали розважальну програму до Дня Святого Валентина у Бобринецькому коледжі ім.В.Порика БНАУ, яка вібулася 14 лютого 2019 року. Після тривалих канікул це була перша зустріч на сцені юнаків і дівчат, які по-дружньому змагалися між собою в інтелектуальній перевазі, в різноманітних галузях знань та в двобої логіки і вправних умінь зав’язати краватку.

Усіх студентів привітала зі святом гостя – лідер обласного молодіжного крила Аграрної партії України Дарія Свердленко.

Студенти, викладачі і працівники коледжу жваво підтримували учасників. Всі глядачі розмістилися в залі на двох половинах – чоловічій і жіночій, щоб підтримати команди.

Ведучі конкурсу  Пастушенко Владислав і Тороп Вікторія  уміло, завзято, з гумором переходили від одного завдання  до іншого, відверто вболівали за свою команду та заохочували глядачів.

Важливі  суддівські питання вони адресували Головному сідді – викладачу коледжу Голику Роману Анатолійовичу, який   забезпечив об’єктивність під час визначення переможців.

Команди учасників –це яскраві,  розумні, талановиті молоді люди. Всі вони гармонійно доповнювали склад своєї команди:  Бенч Тетяна, Бицюра Ірина, Локоцька Надія, Подойма Наталія, Тороп Вікторія, Бевза Олександр, Польовий Олександр, Таран Андрій, Пугач Антон, Пастушенко Владислав.

Цікавий двобій ерудованості, логіки та інтелекту завершився «дружбою».  Та Головний суддя закликав глядачів визначити пару переможців для титулу «Міс  та містер  глядацьких симпатій». Ними стали Бевза О. і Подойма Н. День закоханих завжди дарує сюрпризи, тому пару «Валентин і Валентина 2019» обрали із глядачів, це – Ганна Франц і Валентин Бєрніков.

Профспілковий студентський комітет на чолі з Ланчуковською О.А. забезпечив грошові та солодкі подарунки для учасників команд. Заступник директора з навчально-виховної роботи Андрєєв В.І. привітав усіх зі святом.

Розважальна програма завершилася, але святкування продовжилося під час дискотеки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up